Våra Tjänster

En komplett transportpartner

Vi löser med glädje och professionalism Era transportbehov inom hela Sverige

Våra erfarna transportledare och chaufförer erbjuder Er som samarbetspartner bästa möjliga service med hög kvalité.

Våra två platskontor i Smålands, Alvesta och Jönköping säkerställer hög leveranssäkerhet i regionen. Vår målsättning är att vi ska vara nära Er som är vår samarbetspartners och genom direktkontakt med våra trafikledare så ska vi ha korta beslutsvägar och kunna ge Er snabba besked i olika frågor.

Utöver vår egen trafik i regionen samt på Mälardalen, Göteborg, Väst- o Östkusten delar av Blekinge och Skåne så når vi genom våra samarbetspartners idag hela Sverige med vår trafik.

års erfarenhet

Kylda och frysta livsmedel

Att transportera livsmedel ställer extra krav på kunskap om hur godset ska hanteras. Vår personal är utbildad i inom livsmedelshantering och de krav som ställs bl.a. branschstandarden HACCP vilket är en garanti för att ditt tempererade gods hanteras på rätt sätt, och garanterar en obruten kyl- och fryskedja hela vägen från dig till dina kunder. Vi har som målsättning att senast våren 2021 certifiera oss inom FSSC 22000.

Tredjepartslogistik

Vi täcker alla led i kedjan – från leverantör till leverans hos kunden. Vi kan antingen själva eller genom våra samarbetspartners hjälpa till med tredjepartslösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom.

Våra logistikspecialister har erfarenheten och kunskapen för att förenkla, effektivisera och framtidssäkra er logistikhantering.

 

Övriga transporttjänster

Vi gör mer än att transportera tempererat gods. Skogströms Termo & Logistik hjälper dagligen kunder med olika sorters transporter av gods och laster.

Oavsett behov så har vi eller våra samarbetspartner lösningar för olika typer av transporter inom hela Sverige.

 

Branschorganisationer

Vi följer branschens villkor

Skogströms Termo & Logistik AB har via medlemskap i BA – Biltrafikens Arbetsgivarförbund kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundets samt Unionen

Vi tillämpar Sveriges Åkeriföretags Allmänna Bestämmelser ALLTRANS 2007 om inget annat avtalats för våra transportuppdrag.

Rätt temperatur under lagring och transport

Vi följer livsmedelslagar och branchriktlinjerna för livsmedelshantering och transport.